StagiaireBeste lezer,

Hierbij stel ik mezelf voor als nieuwe stagiaire van Natascha, ik ben Samantha 20 jaar en kom uit Eindhoven. Nu begin ik mijn 2de jaar op het summa voor de opleiding allround schoonheidsspecialsite waarbij ik komend jaar graag binnen dit bedrijf mijn specialiteiten ga ontwikkelen. Op dinsdag zal ik vanaf eind augustus tot juni stage lopen bij SalonVeldhoven. Hopelijk kan ik veel leren tijdens mijn stage bij Natascha en verwacht ik van haar dat ik de juiste begeleiding krijg tijdens mijn periode. Het lijkt me leuk om veel te mogen doen aan behandelingen maar ook welke mogelijkheden er zijn voor het starten van mijn eigen salon.
Gezichtsbehandelingen vind ik erg leuk om te geven dat geeft mijzelf maar ook mijn klanten een ontspannen gevoel. SalonVeldhoven lijkt mij een leuk plek waar ik mijn doelen kan bereiken, het heeft een prettige huiselijke sfeer wat ik persoonlijk heel erg fijn en belangrijk vind. Hopelijk ga ik jullie verwelkomen bij Natascha in de salon en mag ik jullie verwennen met leuke behandelingen.


De behandelingen die op dit moment gegeven woorden door Samantha zijn op de dinsdag van 09.00 tot 16.00

Cosmetische voet behandeling € 17,50
Schoonheidsbehandeling 60 min € 45,-
Hand manicure lakken/gellak € 12,50/17,50
Ontspanning massage 30 min € 17,50

Graag zien we u snel in de salon voor een van onze behandelingen Heeft u vragen kunt u natuurlijk altijd even contact opnemen.

© 2016 SalonVeldhoven. All Rights Reserved | Design by W3layouts, Hosted by hostsmart