Vyon Beauty Party

Vyon is een hoogwaardig salon producten. Vyon is een merk bedoeld voor huidverbetering en staat voor een functionele huidverzorging. Vyon is een product wat u individualiteit en exclusiviteit biedt voor alle huidtypes, maar bent u op de hoogte van wat uw huid nodig heeft? We kunnen de producten volledig afstemmen op de behoeftes van uw gezicht en lichaam. Het is een uniek concept wat verschillende verzorgingslijnen aanbiedt waardoor voor ieder zijn behoeftes de juiste producten aangeboden kunnen worden. Met de producten uit de verzorgingslijnen van Vyon intensieve behandelingen ontwikkeld voor zichtbaar jongere en mooiere huid in enkele weken kunt u voor vragen en alle kennis terecht bij SalonVeldhoven. Deze producten worden gebruikt bij SalonVeldhoven, van basisbehandelingen tot zeer uitgebreide behandelingen volledig op maat en naar wensen van uw huid.


Ga zelf voelen wat de producten van Vyon doen tijdens de Vyon beauty party, door zelf je huid goed te verzorgen kom je er al snel achter hoe belangrijk dit voor uw huid is. U gaat zelf ontdekken hoe makkelijk en snel uw huid weer opknapt na alle seizoenen.


We bekijken tijdens deze party naar een stukje anatomie van de huid, hoe werkt onze huid nou en is dan iedere huid hetzelfde of zit daar nog verschil in? Alle vragen mogen aanbod komen tijdens de leerzame party. We kijken samen naar wat uw huid nodig heeft en wat voor u van belang is en stemmen daar de avond op af. Je krijgt een groepsuitleg over de behandeling maar zult individueel uitleg krijgen over de producten afgestemd op uw huid.


Heeft u vragen of vind u een gezellige avond met minimaal 4 vriendinnen erg gezellig? Neem dan contact op via de mail of telefonisch om een afspraak te maken voor de Vyon beauty party bij u thuis.


De party duurt gemiddeld 2 a 3 uur.

Kosten bedragen per persoon € 7,50
Gehele avond 15% korting op producten

© 2016 SalonVeldhoven. All Rights Reserved | Design by W3layouts, Hosted by hostsmart